28 Ekim 2015 Çarşamba

oy verdik

 pazar günü oy vermeye elçiliğe gittik. hazirandakine göre çok daha kalabalıktı. oradaki görevli de katılımın daha yüksek olduğunu söyledi. bu kez verdiğimiz oylar işe yarar da türkiye'yi yaşanabilir bir ülke haline getirecek bir hükümet kurulur umarım.
ilk kez bebek arabasız ve güneş'i slinge/ergoya koymadan 4 kişilik aile olarak dışarı çıktık. yanımızda yürüyen biri daha olması çok değişikti. bizden bağımsız olarak hareket eden, yürüyen, insanlarla etkileşime geçecek yaşa gelen çocuk olunca insan çocuğu olduğunu daha iyi anlıyor. dönüşte hemen taksiye binmek yerine biraz yürüdük. güneş, kurumuş her yaprak birikintisi gördüğünde yürüyüşümüz sekteye uğradı. bütün kuru yaprakların üzerine bastık. tabi yapraklar nemli olduğu için pek çıtırdamıyor ama elimizde bu var yapacak birşey yok :D
bu yapraklara basma merakı geçen hafta başladı. parkta her yeri kurumuş, sararmış yapraklar kaplamıştı. önce ne yapacağını şaşırdı 1-2 tane topladı, baktı ki başa çıkılacak gibi değil savura savura yaprakların arasında yürümeyi tercih etti.
 bu fotoğraflar da geçen hafta parkta çektiklerim.
 burak kahve bardağı/fincanı eline yapışık şekilde yaşadığı için güneş ne zaman fincan görse parmağıyla işaret edip "baba" diyor.
 çikolatadan ayısını yerken


 yeşil başlı gövel ördekler :D




tabi ki bir anda yağmur başladı ve eve dönmek üzere apar topar yola koyulduk :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sen de fikrini paylaş!